BIOPOL satellite meeting

Monday 3 September
09:00  30 min talk
09:00  5 min questions/discussion
09:35  20 min talk
09:55  30 min talk
10:25  5 min questions/discussion
10:30  Coffee break
11:00  30 min talk
11:35  5 min questions/discussion
11:40  20 min talk
12:00  20 min talk
12:20  20 min talk
12:40  20 min talk
13:00  Lunch

Key dates

  • Early booking deadline for exhibitors:
    29 March 2018
  • Early registration deadline [extended]:
    12 July 2018
  • Abstract submission deadline for posters ONLY:
    17 August 2018
  • Registration deadline:
    17 August 2018